Σ' αγαπώ ζωή  |  Μπενσαΐντ Κατρίν

ISBN: 960-14-0420-1

Αρ. σελίδων 298

14,78€

Special Price13,30€

OR

Λεπτομέρειες

«Δεν έχω τη ζωή που επιθυμώ». Πριν ζήσουμε τη ζωή μας, πόσος χρόνος χαμένος μέσα σε απαγορεύσεις. Πεθαίνουμε από ανία, θλίψη, οργή. Απόντες από τον εαυτό μας, ξεχνάμε ότι η ζωή είναι εδώ.

Τα χτυπήματα και οι δοκιμασίες μάς αφυπνίζουν. Ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου, οι ρήξεις, οι χωρισμοί, οι απογοητεύσεις και οι αποτυχίες μάς αναστατώνουν και μας υποχρεώνουν να δούμε με άλλα μάτια το παρελθόν μας, τους άλλους και τον ίδιο μας τον εαυτό. Η έκπληξή μας είναι μεγάλη όταν βλέπουμε ότι τον ξεπερνάμε, ότι νικάμε τους φόβους μας, ότι δεν υποχωρούμε σε οτιδήποτε ουσιαστικό.
Η συμφιλίωση, η γαλήνη και η ευτυχία έχουν το τίμημά τους.

Στο Αγάπησε τον Εαυτό σου, η Ζωή θα σε Αγαπήσει η Κατρίν Μπενσαΐντ μάς έμαθε να αγαπάμε τον εαυτό μας, στο Η Τέχνη τού ν' Αγαπάς να αγαπάμε καλύτερα τον άλλο. Χάρη σε αυτό το βιβλίο, που είναι καρπός της προσωπικής της εμπειρίας και της πείρας της ως ψυχοθεραπεύτριας, μας βοηθάει με λόγια απλά να ελευθερωθούμε από τις λύπες που είναι κρυμμένες μέσα μας. Ακολουθώντας το μονοπάτι που οδηγεί στην προσωπική του αναγέννηση, κάθε άνθρωπος γίνεται ο πρωταγωνιστής της ζωής του. Μιας ζωής που αγαπά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :